×

Obavijest poslodavcima u ugostiteljstvu i turizmu

Petak, 12 Travanj 2019  |   Grad Novalja  |   1943

GRAD NOVALJA I PORTAL GASTROPOSAO.EU ZAJEDNO U RJEŠAVANJU PROBLEMA
NEDOSTATKA KVALITETNE SEZONSKE RADNE SNAGE U UGOSTITELJSTVU


Grad Novalja je u suradnji s portalom www.gastroposao.eu omogućuje svim ugostiteljima da na jednostavan način, bez suvišne papirologije, uz minimalna novčana izdvajanja, lakše i brže pronađu kvalitetnu sezonsku radnu snagu iz čitave Hrvatske, a i šire.

Radi se o inovativnom portalu gdje se spajaju profesionalci i njihove potrebe – s jedne strane vlasnici i voditelji objekata, a s druge strane kuhari, konobari, slastičari, sommelieri... svi koji rade u ugostiteljskom sektoru. Korištenje usluga portala jako je jednostavno – registrirate se i objavite svoj životopis, potpuno besplatno. Poslodavci lako dolaze do optimalnih zaposlenika pregledom i upitima u bazu kao i objavama natječaja za posao. Čim ste se jednom registrirali možete se prijaviti na svaki natječaj koji vas interesira.


Važno je napomenuti da se ovakvim načinom rada izbjegavaju posrednici jer poslodavac i posloprimac međusobno direktno komuniciraju, tj. dogovaraju uvjete rada (radno vrijeme, plaću i sl.).

Ova suradnja operativno znači da poduzetnici u objavi natječaja na portalu www.gastroposao.eu u troškovima sudjeluju samo sa 100 kn + pdv dok ostatak za njih subvencionira sam Grad.

Posloprimci, radnici, ne trebaju pisati molbe za posao i životopise već jedino trebaju ispuniti pripremljeni upitnik na portalu www.gastroposao.eu koji je prilagođen pravilima struke i pisan jezikom koje kuhari, konobari i ostali djelatnici razumiju.

Poslodavci, ugostitelji, pak uz pomoć portala www.gastroposao.eu dobivaju oglase u kojima se kvalitetno prezentira tko su i što nude, realno opisuju radni uvjeti, plaća, radno vrijeme i sve ono što radnike zanima. Sam poslodavac bit će na portalu pozicioniran kao veliki istaknuti oglašivač u trajanju od 30 dana - u ovom smislu ušteda za samog poslodavca je znatna.

Poduzetnici objavite natječaj za poslove u ugostiteljstvu i turizmu na portalu www.gastroposao.eu


U troškovima sudjelujete samo sa 100 kn + pdv dok ostatak za vas subvencionira Grad.
Više informacija na https://gastroposao.eu/blog/natjecaji-za-posao-samo-100kn-pula-novalja-rovinj-medulin/241
Podijeli:  


Top