×

Održan 7. sastanak o Poduzetničkom inkubatoru Ragan

Ponedjeljak, 10 Prosinac 2018   |    Grad Novalja   |    857

U prostorijama gradske uprave Grada Novalje dana 10. prosinca 2018. godine održan je sedmi sastanak projektnog tima za projekt sufinanciran od strane Europske unije - Izgradnja i opremanje poduzetničkog inkubatora „Ragan“ (referentna oznaka Ugovora: KK.03.1.2.01.0061). Na sastanku su sudjelovali članovi projektnog tima iz Grada Novalje, kao korisnika projekta, i Riječke razvojne agencije Porin d.o.o., kao partnera na projektu. Članovi projektnog tima izvijestili su Voditelja projekta o dinamici provedbe projekta.

Podneseno je izvješće o izrađenom i predanom Zahtjevu za nadoknadom sredstava br.4. te o izradi Obavijesti o izmjenama manjega značaja br. 3 (OMI).
Podneseno je izvješće o koordinacijama br. 8-10 – izvođenje građevinskih radova za izgradnju poduzetničkog inkubatora Ragan (izvođač radova: Zajednica ponuditelja Titan constructa d.o.o. – Kameni zid).
Dogovorena je daljnja dinamika planiranih aktivnosti na projektu i izvješćivanje Voditelja projekta o svim zaprimljenim dopisima od strane PT1 i PT2.
Sastanku su nazočili gradonačelnik, zamjenik gradonačelnika i pročelnice upravnih odjela, kako bi ih članovi projektnog tima izvijestili o napretku projekta.

SAFU-logo1_thumb RRA_Porin_LogoBoja_primarni_osnovni
Galerija slika:

Podijeli:  


Top