×

3. Regionalni forum obiteljskog smještaja

Utorak, 04 Travanj 2017  |   Grad Novalja  |   47

3. Regionalni forum obiteljskog smještaja za regiju Lika - Karlovac
07.04.2017.
Jakišnica, otok Pag - hotel "Luna"Treću godinu zaredom, sekcija Zajednice obiteljskog turizma za regiju Lika-Karlovac pri Hrvatskoj gospodarskoj komori - ŽK Otočac, u suradnji s Turističkom zajednicom Ličko-senjske županije, organizira godišnje okupljanje pružatelja ugostiteljskih usluga u sobama, apartmanima, kućama za odmor i kampovima u domaćinstvu te u pansionima i seoskim domaćinstvima, a zanimljiv je i za sve mikro i male poduzetnike koji prate aktualne promjene i trendove u obiteljskom smještaju.

Intencija održavanja Foruma proizašla je iz kontinuirane potrebe za ukazivanjem na turističke mogućnosti Ličko-senjske i Karlovačke županije i promoviranje turističkih potencijala, razvojem selektivnih oblika turizma i njihovom promocijom, razmjenom informacija i upoznavanjem potencijalnih partnera, informiranošću o zakonskim i podzakonskim promjenama i novostima, mogućnostima rada i samopromocije na društvenim mrežama, inovativnim rješenjima važnim za uspješno vođenje obiteljskog smještaja te povezivanjem privatnog i javnog sektora, a sve u cilju kvalitetne promidžbe i brendiranja destinacije.

Na ovogodišnjem forumu teme će biti trendovi u obiteljskom smještaju, efikasni marketinški alati, ali i primjeri dobre prakse i suradnje u našoj zemlji. Domaćini obiteljskog smještaja imaju priliku izravno s predstavnicima institucija raspraviti aktualnu problematiku koja opterećuje poslovanje. Odabrani izlagači predstaviti će najbolje domaće proizvode i usluge specijalizirane za obiteljski smještaj te ovakvim umrežavanjem forum doprinosi povećanju potrošnje domaćih proizvoda i usluga kroz turizam.

Sudjelovanje je besplatno, no broj mjesta u hotelu Luna je ograničen pa ukoliko se niste do sada već prijavili, molimo izvršite online prijavu na
http://fos-no.hgk.hr/Registration


Ovdje možete preuzeti program događanja
http://fos-no.hgk.hr/Agenda
Podijeli:  


Top