×

Nove odluke Stožera CZ Republike Hrvatske

Četvrtak, 01. Travanj 2021  |   Grad Novalja  |   336

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je novu Odluku o privremenoj zabrani i ograničavanju prelaska preko graničnih prijelaza Republike Hrvatske te novu Izmjenu i dopunu Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja.
Obje Odluke donosimo u poveznici (niže).

S obzirom da se zbog uskrsnih blagdana očekuje dolazak većeg broja ljudi (rodbine i povremenih stanovnika Novalje), Stožer civilne zaštite Grada Novalje, ovim putem upućuje apel i molbu svim građanima Novalje da poštuju odluke Nacionalnog stožera te preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Naročito molimo sve građane da poštuju mjere fizičkog distanciranja i izbjegavanja bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra u zatvorenom prostoru i 1,5 metar na otvorenom prostoru.

Također, podsjećamo građane na obvezno korištenje maski za lice ili medicinskih maski sukladno preporukama HZJZ-a te odlukama Nacionalnog stožera.


Dokumenti:


Podijeli:  


Top