×

Odluka o naknadi za korištenje odlagališta otpada

Četvrtak, 27. Siječanj 2022  |   Grad Novalja  |   4

Savjetovanje o prijedlogu Odluke o naknadi za korištenje odlagališta otpada na području Grada NovaljeNositelj izrade akta: Upravni odjel za komunalni sustav

Naziv akta: Odluka o naknadi za korištenje odlagališta otpada na području Grada Novalje

Početak savjetovanja: 27. siječnja 2022.
Završetak savjetovanja: 27. veljače 2022.

Na temelju članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN broj 25/13 i 85/15) Grad Novalja započinje postupak Savjetovanja sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga Odluke o naknadi za korištenje odlagališta otpada na području Grada Novalje.

Savjetovanje o prijedlogu Odluke o naknadi za korištenje odlagališta otpada na području Grada Novalje ostaje otvoreno 30 dana, odnosno do 27. veljače 2022. godine.

Svoje prijedloge i sugestije vezane uz ovaj prijedlog Odluke o naknadi za korištenje odlagališta otpada na području Grada Novalje možete poslati putem e-maila na adresu infrastruktura@novalja.hr ili ivan.peranic@novalja.hr ispunjavajući Obrazac za sudjelovanje u savjetovanju o nacrtu prijedloga općeg akta.

Po isteku roka za dostavu mišljenja i prijedloga, nadležno upravno tijelo izradit će i objaviti na internetskoj stranici Grada Novalje Izvješće o savjetovanju s javnošću.


Dokumenti:


Podijeli:  


Top