×

Odluka o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca ...

Srijeda, 21. Listopad 2020  |   Grad Novalja  |   25

Savjetovanje o prijedlogu Odluke o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca, načinu postupanja s divljim životinjama pronađenim izvan prirodnog staništa te načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama

Nositelj izrade akta: Upravni odjel za poslove lokalne samouprave i uprave

Naziv akta: Odluka o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca, načinu postupanja s divljim životinjama pronađenim izvan prirodnog staništa te načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama

Početak savjetovanja: 21. listopad 2020. godine
Završetak savjetovanja: 20. studenog 2020. godine

Na temelju članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN broj 85/15) Grad Novalja započinje postupak Savjetovanja sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga Odluke o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca, načinu postupanja s divljim životinjama pronađenim izvan prirodnog staništa te načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama.

Savjetovanje o prijedlogu Odluke uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca, načinu postupanja s divljim životinjama pronađenim izvan prirodnog staništa te načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama ostaje otvoreno 30 dana, odnosno do 20. studenog 2020. godine.

Svoje prijedloge i sugestije vezane uz ovaj prijedlog Odluke o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca, načinu postupanja s divljim životinjama pronađenim izvan prirodnog staništa te načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama možete poslati putem e-maila na adresu info@novalja.hr ispunjavajući Obrazac za sudjelovanje u savjetovanju o nacrtu prijedloga općeg akta.

Po isteku roka za dostavu mišljenja i prijedloga, nadležno upravno tijelo izradit će i objaviti na internetskoj stranici Grada Novalje Izvješće o savjetovanju s javnošću.


Dokumenti:


Podijeli:  


Top