×

PRIVREMENA REGULACIJA PROMETA - CRO RACE

utorak, 26. rujna 2023  |   Grad Novalja  |   63

Druga etapa CRO RACE utrke starta 27.rujna 2023. godine iz Biograda na Moru, cilj etape je Novalja!
Prema privremenoj regulaciji prometa zbog održavanja međunarodne biciklističke utrke CRO RACE planirano je zatvaranje prometnice DC106 (Novalja – Pag) u periodu od 15:40 - 16:45 sati.

Nadalje, privremenom regulacijom planira se zatvaranje ceste u periodu od 16:25 - 17:00 sati iz smjera Paga prema rotoru Žigljen - Slatinska cesta - Obilaznica - rotor Caska - DC106 - rotor Žigljen - Obilaznica do hotela Olea, a natjecatelji utrke očekuju se oko 16:40 sati.

Cijelu trasu možete pronaći na poveznici:
https://crorace.com/etape/etapa-2/

Na dan održavanja utrke promet za vozila u smjeru voženja utrke neće se zatvarati cijelo vrijeme održavanja utrke na pojedinoj dionici, već samo neposredno uoči nailaska i za vrijeme prolaska natjecatelja. Na kolnicima gdje se promet odvija dvosmjerno, promet iz suprotnog smjera zatvarat će se do 30 minuta prije nailaska natjecatelja, stoga se mole vozači koji se zateknu na takvim dionicama da svoja vozila zaustave uz desni rub kolnika(ukoliko je to moguće i izvan kolnika) te pričekaju prolazak zaštitnice utrke.

Uz navedeno, svi sudionici u prometu koji se zateknu na navedenim dionicama utrke dužni su se pridržavati naredbi policijskih službenika na terenu.
Također, upozoravamo sudionike u prometu da iako se biciklistička utrka održava u uvjetima normalnog odvijanja prometa s povremenim zaustavljanjem prometa neposredno prije nailaska i prolaska biciklista, moguća su zaostajanja biciklista koja sudjeluju u manifestaciji pa je potrebno povećati oprez i obratiti pozornost na bicikliste u prometu.

Gledatelje utrke molimo da ne stoje na kolniku odnosno da utrku promatraju s pozicija koje se nalaze van kolnika na sigurnoj udaljenosti od ruba kolnika, kako na iste ne bi naletjeli natjecatelji.
Pozivamo sve vozače motornih vozila koji se nađu na pravcu održavanja biciklističke utrke da postupaju po uputama i naredbama policije i drugih osoba u organizaciji, odnosno da uspore i zaustave vozila do prolaska biciklista.

Zahvaljujemo na suradnji!
Galerija slika:

Podijeli:  


Top