×

Obavijest građanima - oglas sa neistinim tvrdnjama

Srijeda, 24. Srpanj 2019   |    Grad Novalja   |    2250

Poštovani,
Grad Novalja zaprimio je nekoliko dojava građana Novalje koji su putem svoje elektroničke pošte zaprimili oglas o prodaji nekretnine u naselju Vidalići.
Oglas sadrži tekstualni dio, fotografije (vizuali) budućeg objekta, Idejni projekt te Posebne uvjete Grada Novalje.

S obzirom da oglas sadrži neistinite tvrdnje, te da potencijalni kupac može doći u zabludu, a pogotovo iz razloga što oglas u prilogu sadrži službeni dokument Grada Novalje, ovim putem vas obavještavamo da smo isti uputili na obradu u policiju.

Tekst oglasa (bez potpisa osobe koja ga šalje) donosimo u cijelosti:
''Poštovani,
slobodan sam Vam ponuditi jedinstveno zemljište 1075,43 M2 na samom moru sa vlastitom plažom i privezištem na otoku Pagu,Vidalići.Zemljište interesantno za izgradnju privatnog ili turističkog objekta.U prilogu posebni uvjeti i idejni projekt spomenute nekretnine.Na zemljištu se nalazi objekt za rušenje.Postoje 3D animacije a u izradi i projektna dokumentacija.Mogučnost dogovora izgradnje objekta po sistemu ključ u ruke.Zemljište u sustavu PDVa,cijena 800.000,00 eur.Plaćene sve komunalije (cca 1 mil kuna)
U slučaju interesa slobodno me kontaktirajte…''

Dakle, neistinite su tvrdnje da objekt ima ''vlastitu plažu i privezište'' te da ''komunalije'' (pretpostavljamo da se radi o komunalnom doprinosu) iznose cca 1 mil kuna. Objekt nema (niti može imati) vlastitu plažu i privezište, a iznos komunalnog doprinosa nije ni blizu navedenog iznosa. Komunalni doprinos u naselju Vidalići za stambeni objekt iznosi 92,00 kn po m3.
Podijeli:  


Top