×

Javni uvid - raspolaganje poljoprivrednim zemljištem

Petak, 23. Listopad 2020  |   Grad Novalja  |   415

Javni uvid u Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Novalje


I. Izlaže se na Javni uvid Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Novalje. Javni uvid u Prijedlog Programa započinje dana 26. listopada 2020. godine.

II. Uvid u Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Novalje, s popratnom dokumentacijom može se izvršiti radnim danom u razdoblju od 26. listopada 2020. g. do 13. studenog 2020. g. u vremenu od 08.00 do 13.00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Novalje, Trg dr. Franje Tuđmana 1, I kat.

III. Zainteresirane osobe mogu dati prigovore na Prijedlog Programa najkasnije do isteka javnog uvida. O svim prigovorima odlučivat će Gradsko vijeće Grada Novalje u roku od 30 dana.

IV. Prigovori na Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Novalje moraju biti čitko napisani, uz ime, prezime i adresu podnositelja te se dostavljaju u pisarnicu Grada Novalje, Trg dr. Franje Tuđmana 1, 53291 Novalja, zaključno sa danom 13. studenog 2020. godine.


Dokumenti:


Galerija slika:

Podijeli:  


Top