×

PRIVREMENA REGULACIJA PROMETA - PRIMORSKA ULICA

petak, 22. rujna 2023  |   Grad Novalja  |   637

Zbog nastavka terenskih aktivnosti na provedbi projekta „Rekonstrukcija Primorske ulice - 1. faza", počevši od dana 25. rujna 2023. g. do 01. prosinca 2023.g., u ulicama Obala P. Krešimira IV, Plasica, braće Radića, Obala kneza Domagoja, kralja Tomislava i Marka Marulića uspostavit će se privremena regulacija prometa.

Prema privremenoj regulaciji prometa planirano je zatvaranje križanje Ulice braće Radića i Ulice obala kneza Domagoja te će se promet preusmjeriti preko Ulice Marka Marulića kako bi stanari i ostali stanovnici mogli doći do javnog parkirališta uz Obalu kneza Domagoja – parkiralište P3.

Nadalje, privremenom regulacijom prometa planira se i zatvaranje križanja Ulice Plasica i Ulice kralja Tomislava te će se promet preusmjeravati na Ulicu Murvicu, a stanarima i dostavnim vozilima bit će omogućen pristup do Ulice obala Petra Krešimira IV. Stanarima Ulice kralja Tomislava pristup nekretninama bit će omogućen iz Škopaljske ulice.

Naprijed navedena privremena regulacija prometa uspostavit će se postavljanjem odgovarajuće prometne signalizacije i opreme.

Zbog svega navedenog, stanarima ulica obuhvaćenih privremenom regulacijom prometa bit će otežan pristup njihovim nekretninama, stoga se oni, jednako kao i ostali sudionici u prometu, mole za strpljenje i poštivanje privremene prometne signalizacije i znakova koje će davati ovlaštene osobe.


Hvala na razumijevanju!
Podijeli:  


Top