×

Treću godinu za redom Novalja u uglednom društvu najboljih gradova

Srijeda, 21. Listopad 2020  |   Grad Novalja  |   219

Grad Novalja i ove je godine konkurirao u finalu velikog projekta, trećeg po redu izbora najboljih hrvatskih gradova kojeg su zajednički proveli Jutarnji list, portal Gradonačelnik.hr i agencija Ipsos.

Novalja se natjecala u kategoriji malog grada i to u području gospodarstva, zajedno sa Krkom, Malim Lošinjom, Buzetom i Hvarom, te u području ukupne kvalitete života sa Hvarom, Malim Lošinjom, Novigradom i Krkom.

Svečanost proglašenja i dodjele nagrada pobjednicima održana je 20. listopada 2020.g. u zagrebačkom hotelu Hilton Garden Inn, a u program su uveli glavni urednik Jutarnjeg lista Goran Ogurlić, predsjednik udruge gradova Željko Turk, predsjednik Hrvatske udruge županija i župan Šibensko-kninske županije Goran Pauk te ministrica regionalnog razvoja i europskih fondova Nataša Tramišak.

Najboljim gradom u području gospodarstva u kategoriji mali grad proglašen je Grad Hvar, a iz područja ukupne kvalitete života Grad Krk.

Čestitamo pobjednicima!

https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno/u-cakovcu-se-najbolje-zivi-samobor-je-najbolji-za-biznis-sibenik-za-edukaciju-15026468
Galerija slika:

Podijeli:  


Top