×

PROGRAM DRŽAVNE POTPORE ZA KOMPENZACIJU RASTA TROŠKOVA PROIZVODNJE

Monday, 21. August 2023  |   Grad Novalja  |   80

Poštovani, prenosimo obavijest Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (skraćeno: APPRRR ) kojom pozivaju sve zainteresirane podnositelje da do 31. kolovoza 2023. godine podnesu zahtjev za dodjelu potpore iz Programa državne potpore za kompenzaciju rasta troškova proizvodnje u sektorima stočarske i biljne proizvodnje.
Jedna od mjera je Mjera 4. Potpora sektoru ovčarstva i kozarstva u kojoj se kao prihvatljivi korisnici potpore navode mikro, mala i srednja poduzeća definirana člankom 2. Priloga 1. Uredbe o poljoprivrednom izuzeću te velika poduzeća, koja se bave uzgojem ovaca i koza. Uvjete koje svi korisnici moraju ispunjavati su upis u Upisnik poljoprivrednika ili Upisnik obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, upis u Registar objekata (farmi) i upis grla u JRDŽ.

Navedena obavijest s pratećom dokumentacijom, uvjetima, zahtjevima, obrascima i izjavama u cijelosti se nalazi na linku: Otvoreno podnošenje zahtjeva za potpore iz Programa državne potpore za kompenzaciju rasta troškova proizvodnje u sektorima stočarske i biljne proizvodnje do 31. kolovoza 2023. - Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (apprrr.hr)
Podijeli:  


Top