×

IZASLANSTVO GRADA NOVALJE U POSJETU GRADU MIKULOVU

Ponedjeljak, 12. Rujan 2022  |   Grad Novalja  |   32

Na službeni poziv Grada Mikulova, najpoznatijeg vinogradarskog središta Republike Češke, izaslanstvo Grada Novalje kojeg su činili gradonačelnik Ivan Dabo, predsjednik Gradskog vijeća Matej Gušćić i direktorica TZ Grada Novalje Marina Šćiran Rizner nazočilo je obilježavanju 75. godišnjice Palavskog vinobranja.

U okviru radnog posjeta u Uredu gradonačelnika Mikulova Rostislava Koštiala nastavljeni su razgovori s ciljem potpisivanja Sporazuma o suradnji i povelje prijateljstva između dvaju gradova, inicijalno započeti u predpandemijskoj 2019. godini.

Potpisivanjem Sporazuma s Gradom Mikulovom uspostavit će se suradnja i aktivnosti poticanja i jačanja prijateljstva između dva grada te tako doprinijeti razvoju, zajedničkom napretku, razmjeni iskustava te međusobnom turističkom povezivanju. Potpisivanje Sporazuma o suradnji i povelje prijateljstva s Gradom Mikulovom upriličit će se 13. lipnja 2023. godine u okviru obilježavanja 30. godišnjice utemeljenja jedinice lokalne samouprave i Dana Grada Novalje.
Galerija slika:

Podijeli:  


Top