×

ODRŽANA SVEČANA SJEDNICA U POVODU DANA GRADA NOVALJE

Petak, 10. Lipanj 2022  |   Grad Novalja  |   15


Danas je u Kulturnom centru Gozdenica, u nazočnosti gradonačelnika Ivana Daba i predsjednika Gradskog vijeća Mateja Gušćića kao i brojnih državnih dužnosnika, održana svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Novalje.


Sjednici su, među ostalima, nazočili i izaslanik predsjednika Vlade RH Ernest Petry, izaslanica predsjednika Hrvatskoga sabora Jasna Orešković Brkljačić, veleposlanik Ukrajine u Republici Hrvatskoj Vasilj Kirilič, državni tajnici iz nekoliko ministarstava: Spomenka Đurić, Dominik Paparić, Šime Mršić i Sanjin Rukavina te mnogi gradonačelnici i načelnici.


Gradonačelnik je ovom prilikom istaknuo kako je Novalja grad visokog društvenog, socijalnog i komunalnog standarda, osvrnuvši se na važnije gradske projekte koji su tijekom protekle godine uspješno realizirani: sortirnica za gospodarenje otpadom, sanacija zgrade Autobusnog kolodvora, uređenje šetnice Punta Vrtića, uređenje prometnica u Staroj Novalji i Caskoj, aglomeracija Novalja, energetska obnova Gradskog muzeja i brojni drugi.


U sklopu svečane sjednice potpisan je i Sporazum o prijateljstvu s Općinom Konavle kao početak kvalitetne i uspješne suradnje.


Na koncu, gradonačelnik i predsjednik Gradskog vijeća uručili su i javna priznanja sugrađanima koji su svojim radom i djelom zaslužili da budu ovogodišnji laureati i na tome im od srca čestitamo!




Galerija slika:

Podijeli:  


Top