×

Održan 9. sastanak o Poduzetničkom inkubatoru Ragan

Četvrtak, 09. Svibanj 2019   |    Grad Novalja   |    261

U prostorijama gradske uprave grada Novalje, dana 03. svibnja 2019. godine, održan je deveti sastanak projektnog tima za projekt sufinanciran od strane Europske unije - Izgradnja i opremanje poduzetničkog inkubatora „Ragan“ (referentna oznaka Ugovora: KK.03.1.2.01.0061).
Na sastanku su sudjelovali članovi projektnog tima iz Grada Novalje, kao korisnika projekta, i Riječke razvojne agencije Porin d.o.o., kao partnera na projektu.

Voditelja projekta je izvijestio članove tima o dinamici provedbe projekta, kao i svim problemima na gradilištu, te Sporazumnom raskidu Ugovora broj NMV 43/2018 o izvođenju građevinskih radova za izgradnju poduzetničkog inkubatora „Ragan“ u Novalji. Podneseno je izvješće o pokretanju novog postupka nabave za izgradnju poduzetničkog inkubatora „Ragan“ u Novalji.
Podneseno je izvješće o prihvaćenom Zahtjevu za nadoknadom sredstava br. 5.
Podneseno je izvješće o koordinacijama br. 18-26 – izvođenje građevinskih radova za izgradnju poduzetničkog inkubatora „Ragan“ (Izvođač radova: Zajednica ponuditelja Titan constructa d.o.o. – Kameni zid).
Dogovorena je daljnja dinamika planiranih aktivnosti na projektu i izvješćivanje Voditelja projekta o svim zaprimljenim dopisima od strane PT1i PT2.SAFU-logo1_thumb RRA_Porin_LogoBoja_primarni_osnovni
Galerija slika:

Podijeli:  


Top