×

Obavijest o otvaranju dijela zemljišne knjige za k.o. Novalja Nova

Četvrtak, 06. Lipanj 2019  |   Grad Novalja  |   2129

Predsjednica Zemljišnoknjižnog odjela Općinskog suda u Zadru donijela je dana 4. lipnja 2019. godine Odluku o otvaranju dijela zemljišne knjige za k.o. Novalja Nova u odnosu na čestice navedene točkom I. iste Odluke te je s istim danom započeo ispravni postupak za otvoreni dio zemljišne knjige za k.o. Novalja Nova.

Pozivaju se sve osobe koje smatraju da bi u tu knjigu trebalo upisati nešto što nije upisano, ili da bi trebalo izmijeniti, nadopuniti ili izbrisati neki upis ili njegov prvenstveni red, staviti zemljišnoknjižnom sudu svoje prijave prijedloga za upise, odnosno svoje prigovore postojećim upisima ili njihovom prvenstvenom redu u roku od 3 mjeseca od dana objave ovog oglasa na e – Oglasnoj ploči suda (rok za ispravak).

Uvid u predmetnu zemljišnu knjigu se može izvršiti u Općinskom sudu u Zadru, Stalna služba Pag, zemljišnoknjižni odjel Pag, Trg Petra Krešimira IV, Knežev dvor, dok se u katastarske planove, popise i drugo može izvršiti uvid u prostorijama Državne geodetske uprave, Područnog ureda za katastar Gospić, Ispostava za katastar nekretnina Novalja, Vodovodna 3.

Dok ne istekne rok za prijave i prigovore (3 mjeseca od dana objave ovog oglasa na e –
Oglasnoj ploči), ne smatra se da su upisi u zemljišnu knjigu za k.o. Novalja Nova u odnosu na
čestice navedene u točki I. Odluke istiniti i potpuni, s tim što se navedeni rok ne može
produživati niti je dopušten povrat u prijašnje stanje.

Cjelokupni tekst Javnog oglasa i Odluke s predmetnim česticama nalazi se u privitku:


Dokumenti:


Podijeli:  


Top