×

Održana uvodna konferencija

Srijeda, 05. Veljača 2020  |   Grad Novalja  |   185

U Gradskoj vijećnici Grada Novalje, 4.veljače održana je uvodna konferencija projekta "Izgradnja i opremanje Poduzetničkog inkubatora Ragan" i projekta "Proširenje zajedničke infrastrukture PZ Čiponjac".

Projekt Izgradnje i opremanja Poduzetničkog inkubatora Ragan sufinanciran je bespovratnim sredstvima u iznosu od 7.089.255,21 kunu, a rezultat je zgrada neto korisne površine 876,60 m2, 16 inkubacijskih jedinica, 1 multimodalna konferencijska dvorana, 3D printer i CNC stroj koji će biti na raspolaganju budućim poduzetnicima.
Projekt Proširenja zajedničke infrastrukture PZ Čiponjac sufinanciran je bespovratnim sredstvima u iznosu od 8.980.795,97 kuna a rezultat ovog projekta je širenje mreže fekalne i oborinske kanalizacije, uređenje prometnica, uređenje Zelenih površina, uređenje Distributivno telekomunikacijske kanalizacije i širenje mreže javne rasvjete.

Uvodnoj konferenciji prisustvovala je pomoćnica ministra gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ana Mandac kao i pomoćnik ministra gospodarstva, poduzetništva i obrta, Damir Juzbašić te partner na projektu Izgradnje i opremanja Poduzetničkog inkubatora Ragan, Dario Zorić ispred Riječke razvojne agencije Porin. Konferenciji su prisustvovali predstavnici Središnje agencije za financiranje programa i projekata Europske unije, predstavnici izvođača radova, nadzora i projektanta kao i predstavnici medija.
Galerija slika:

Podijeli:  


Top